1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Contributie 2019 Bekijk hier uw contributie

Gezin € 79,50

Alleenstaande € 39,75

Meer informatie over contributie

Huishoudelijk regelement PDF download

Klik hier, om het huishoudelijk reglement als PDF te lezen.

In dit reglement kunt u onder ander lezen welke verstrekking onder het pakket vergoedt worden.

Een overlijden... wat nu?

Bel eerst onze uitvaartleider

J. Stout
0599 612482

Lees daarna hier hoe verder...

  • Uitvaartverzekering Twenthe
  • Uitvaartverzekering Twenthe

Twenthe uitvaartverzekering

Twenthe, samenwerkingspartner van uitvaartvereniging EOB*, is al meer dan 70 jaar zelfstandig uitvaartverzekeraar. Met meer dan 65.000 verzekerden is Twenthe specialist op het gebied van uitvaartverzekeringen en kan u van alle informatie voorzien.

Twenthe werkt veel samen met uitvaartverenigingen. In overleg met het bestuur van de vereniging verzorgt Twenthe onder andere de informatieverstrekking over het lidmaatschap (ook voor aspirant-leden). Vaak gebeurt dat via een persoonlijk gesprek, want door persoonlijke wensen is iedere uitvaart anders en verschillen ook de kosten. In combinatie met het lidmaatschap van de vereniging kan Twenthe maatwerk leveren. Ook als er al andere voorzieningen of verzekeringen zijn. Zo verzekert u nooit teveel! De medewerkers van Twenthe verstrekken u graag alle informatie hierover, uiteraard geheel vrijblijvend*. Ons devies: Voorzorg voorkomt zorg!

En de uitvaartverzorging? Die blijft onveranderd en op de wijze zoals u dat wenst. Heel flexibel dus.

Heeft u vragen over het lidmaatschap of wilt u informatie over de plaatselijke uitvaartkosten? Bel vrijblijvend of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of kijk op de website www.twenthe.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met het bestuur.

Adresgegevens Twenthe:

Postbus 191, 7500 AD Enschede,

tel. 053-4312732,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.twenthe.nl

 

*Let op:

EOB is het niet toegestaan te adviseren of te bemiddelen in verzekeringen, omdat de vereniging hiervoor geen vergunning heeft. Twenthe is wel in het bezit van de juiste vergunningen. De vereniging vindt het belangrijk dat leden (maar ook niet-leden) worden geïnformeerd over het lidmaatschap en de plaatselijke uitvaartkosten. In dit kader is een samenwerkingsverband met Twenthe gesloten. Twenthe kan als zelfstandige Nederlandse verzekeraar (aanvullende) uitvaartverzekeringen aanbieden, maar uiteraard is een ieder geheel vrij te kiezen welke maatregelen zij willen nemen om de uitvaartkosten te dekken. Dit kan door middel van ons lidmaatschap, verzekeren, sparen en mogelijk ook nog op andere manieren.

Het bestuur van EOB.  

We hebben één gast en geen leden online